De eerste stap heb je nu al genomen, je bent hier terecht gekomen.

Narcisme coach

De tweede stap is een afspraak maken bij een narcismecoach of narcismetherapeute. Bij mij, bij iemand anders,gewoon bij iemand met wie het klikt want dat is heel belangrijk na narcistisch herstel!

Jij hebt er niet voor gekozen dat men jou zo behandeld heeft. Jij hebt niet gekozen het slachtoffer te zijn van een narcist, jij hebt niet gekozen gebukt te lopen in jouw narcistische relatie, jij hebt niet gekozen om verwaarloosd te worden, geslagen te worden, vernederd  te worden. Jij hebt niet gekozen om met een narcist een relatie aan te gaan.

Maar jij herkent jouw narcist en jij kiest nu om hulp te aanvaarden, jij kiest nu om te herstellen na een narcist.

Via therapie kan je het herstel  van een narcist, herstel uit een narcistische relatie langzaam weer toe laten. Op jouw ritme. Weten dat het niet aan jou ligt, de triggers gaan bekijken waarom je in zo een narcistische relatie terecht gekomen bent, terug verbinding zoeken met jezelf, terug weten wie jij bent, terug mogen zijn wie je was.

Terug jouw kracht vinden

Je leert je eigen ruimte weer in te nemen. Dat jouw gevoelens, mening en emoties er mogen zijn en er toe doen, zodat je weer je onafhankelijke autonome zelf kunt zijn. Narcisme gaan herkennen zodat je in de toekomst er niet meer zal intrappen. Weten hoe je een narcist moet negeren in de toekomst, weten hoe je met een narcist moet omgaan.

We gaan aan de slag met gesprek en/of coaching therapie, maar dit is op maat van jou, op jouw ritme. Indien het jou allemaal teveel is en je dit wenst, kan je steeds een sessie traumatherapie via hypnose of EFT inlassen.

Inderdaad, je leest het goed, jij beslist of je het wil en hoe je het wil. Het doel gaan we samen aan: herstellen van jouw trauma, herstellen van jouw narcistische relatie, herstellen van jouw verloren IK.

En kijken naar de toekomst; sneller een narcist herkennen, hoe omgaan met een narcist, het negeren van een narcist? Of ga je voor een andere methode? In ieder geval we kijken samen wat bij JOU past, want JIJ staat hier centraal.