Mijn naam is Tamara. Ik ben na een omwenteling in mijn leven aan de slag gegaan als kindercoach, uiteindelijk met als specialisatie ouders en kinderen in hoogconflictscheidingen, en daarna als hypnosetherapeute.

In mijn praktijk kwam ik vaak in contact met mama’s die in narcistische relaties zitten of gezeten hebben. Ouders die met narcisten te maken hadden.  In de hypnosetherapie kwam ik vaak in contact met vrouwen die trauma’s meegemaakt hebben, die aan het herstellen waren van narcisme of die hun partner als narcist herkennen. Ik ben altijd zeer dankbaar geweest dat ik hen hierbij kon en mocht begeleiden en begrijpen.

Ik heb zelf in het buitenland “slachtoffer” geweest van een zeer persoonlijke situatie en heb daarna ook moeite gehad met grenzen aan te geven wat zich uitte in destructieve relaties, ook met verschillende narcisten.

Gelukkig kreeg ik hele goede hulpverlening waardoor ik hier bovenop kwam en ik mijn leven kon uitbouwen. Ik kreeg relaties waar ik zag hoe het wel hoorde.

Dat bracht mij naar een verdieping in die richting, want ik had steeds mezelf beloofd dat ik mijn trauma ooit ging omzetten naar mijn kracht. Nu is mijn kracht dat ik het gevoeld heb, beleefd heb, doorleefd heb en geheeld heb. En dat ik het leven terug gevonden heb en jullie hierbij kan helpen én begrijpen.

Ik heb uiteraard mijn eigen ervaring, ben mij gaan verdiepen en heb er verschillende opleidingen over oa narcisme en persoonlijkheidsstoornissen, trauma & workshops voor gevolgd.